Bling Bling Party

by wicky
phoca thumb l bling2
De Bling Bling Partyshow is met al zijn glamour de ultieme partyshow. Een absolute aanrader voor op bedrijfslocaties, tent, openlucht-evenementen, braderieen, bedrijfsfeesten, verjaardags & vriendenfeesten. Deze partyshow kan alleen duo worden gepresenteerd door Billie Bling en Benny Bling onder de noemer: De Bling-Bling Brothers Partyshow. Samen met een professionele live-partyshow nemen zij de bezoekers mee naar de foute muziek en naar de tijd van de moderne dance, de dance-classics met een hoge dosis Bling Bling ! De Bling-Bling Brothers zorgen voor de perfecte én unieke wisselwerking tussen dj en het publiek. De Bling-Bling Brothers zijn door heel benelux te boeken. En verzorgen een avondvullend programma incl. licht, diverse lichteffecten, een rookmachine, decorstukken, een DJ meubel en een professionele geluidsinstallatie. !! Natuurlijk wordt het publiek op en top bij deze show betrokken en zijn er leuke prijzen te winnen !! Neem voor meer informatie een kijkje op de bling bling website           

Bling Bling Partyshow

by wicky
phoca thumb l bling2

phoca thumb l bling2

De Bling Bling Partyshow is met al zijn Glitter and Glamour de ultieme partyshow. Een  absolute aanrader voor op bedrijfslocaties, tent, openlucht-evenementen, braderieen,  bedrijfsfeesten, verjaardags & vriendenfeesten.

Deze partyshow kan alleen duo worden gepresenteerd door Billie Bling en Benny Bling onder de noemer: De Bling-Bling Brothers Partyshow. Samen met een professionele live-partyshow nemen zij de bezoekers mee naar de foute muziek en naar de tijd van  de moderne dance, de dance-classics met een hoge dosis Bling Bling !

De Bling-Bling Brothers zorgen voor de perfecte én unieke wisselwerking tussen dj en het publiek.

De Bling-Bling Brothers zijn door heel benelux te boeken.

En verzorgen een avondvullend programma incl. licht, diverse lichteffecten, een rookmachine, decorstukken, een DJ meubel en een professionele geluidsinstallatie.

!! Natuurlijk wordt het publiek op en top bij deze show betrokken en zijn er leuke prijzen te winnen !!

Neem voor meer informatie een kijkje op de bling bling website

Leave a Comment

× Hoe kan ik je helpen?