Boode

by wicky
0 comment
39 ringen 180 180
Let’s get married

Het aanzoek is gedaan, er is een ‘JA!’, jullie gaan trouwen!
De mooiste dag van je leven, die kun je niet overdoen. Daar is Boode zich heel goed van bewust. Alles moet op jullie trouwdag voor jullie en jullie gasten tot in de puntjes geregeld zijn. Het liefst leggen we jullie ‘in de watten’!

Jullie willen er je eigen unieke dag van maken. Een onbezorgde dag! Op een klasse-locatie waar het jullie aan niets ontbreekt. Boode staat voor jullie klaar en kan jullie wensen waarmaken. En jullie waar gewenst van leuke ideeën voorzien. Ervaring met trouwerijen hebben we tenslotte genoeg!

Let’s make memories

HUWELIJKSVOLTEKKING voor de wet binnen Boode in Bathmen (gemeente Deventer)
Trouwen op de plek waar je elkaar de eerste kus gaf in Boode? Verliefd op de BrinXs? Sprong de vonk over aan de keukentafel? Nu kun je overal binnen Boode officieel voor de wet trouwen! Laat je huwelijksvoltrekking plaatsvinden op jullie droomplekje!

Helemaal feestelijk als u de gehele dag en avond bij ons blijft!

Wij stemmen alles op elkaar af, van romantische ceremonie tot spetterend avondfeest. Wij kunnen u dan een korting geven van € 200,- omdat hiermee het tarief van de ceremonie komt te vervallen. Voor alleen de ceremonie rekenen wij €200,- voor gebruik van de zaal.

Brink 10, 7437 ZG Bathmen
Telefoon:0570 542 600
http://www.boode.nl/

You may also like

Leave a Comment