Bruiloft DJ

by wicky

De wedding DJ

Gefeliciteerd! Niet alleen met jullie voorgenomen huwelijk, maar ook met jullie keuze voor de beste Wedding DJ. Dat mogen we bij Wicky Entertainment, zonder valse bescheidenheid, best van onszelf zeggen. Waar de ene bruiloft DJ ophoudt, begint het feest voor ons pas!  Jij hebt namelijk al genoeg aan je hoofd bij de voorbereidingen op jullie trouwdag; de plechtigheid, de trouwjurk, de locatie, de gastenlijst. Elk detail telt mee om die ene voor jullie zo belangrijke dag te laten slagen. Als kersverse bruid en bruidegom besef je dat maar al te goed! En als er één ding is dat tijdens een bruiloftsfeest niet mag mislukken, dan is het de muziek…als die niet deugt, kan een trouwfeest zomaar in een teleurstelling eindigen.

Jullie zijn blijkbaar echter niet alleen gelukkig in de liefde, maar ook in jullie keuze voor wat betreft de bruiloft DJ. Met ons bruiloft entertainment team haal je namelijk een huwelijks DJ in huis die perfect inspeelt op wat jullie willen!

Muziek, geluid, licht

Een bruiloft is liefdewerk, ook voor de DJ. Een huwelijk is iets bijzonders en wij zien iedere bruiloft als uniek. Voor je bruiloftsfeest wil je iets speciaals, zeker als het om de muziek gaat. Het is jullie huwelijksdag, dus is het belangrijk dat de muziek aansluit bij wat jullie graag willen. Is je feestje klein en intiem of vier je je trouwdag juist groot en met heel veel toeters en bellen? De huwelijks DJ heeft tijdens een bruiloft grote invloed op de aanwezige gasten. Niet alleen jullie als bruidspaar moeten zich lekker voelen bij de sfeer die de DJ oproept, maar ook de gasten. Goede communicatie staat daarom bij onze Wedding DJ voorop. Bij ons bepaal jij zelf – in goed overleg – niet alleen wat je wilt horen, maar ook hoe het moet klinken en hoe het er uit moet zien. Onze Wedding DJ staat garant voor een sound die staat als een huis en een lichtshow die precies is afgestemd op de sfeer van jullie huwelijksfeest. Licht, geluid, muziek, het is allesbepalend voor een bruiloft waar nog heel lang over nagekaart wordt. En dan zijn jullie bij onze bruiloft DJ aan het juiste adres.

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Vult u dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Yes, we do!

Persoonlijke aandacht

Een bruiloft is iets heel persoonlijks, net als de muziek die je kiest. Onze Wedding DJ’s vinden persoonlijke aandacht daarom erg belangrijk. We willen graag zoveel mogelijk voldoen aan wat jij wilt. Vandaar dat we met ieder bruidspaar uitgebreid praten en de muziekwensen precies in kaart brengen. Welke muziek willen jullie wel en welke in elk geval niet? Gaan jullie een openingsdans verrichten? Is er een dansvloer en zo ja, hoe zie die er uit? Welke feestlocatie hebben jullie gekozen en hoe is de akoestiek? Zijn er optredens gepland tijdens het feest? Gaan er muzikanten live optredens verzorgen? Wordt er gezongen of gespeecht tussendoor? Allemaal vragen waar we samen een antwoord op vinden. De ervaring die we als Wedding DJ door de jaren heen hebben opgebouwd, gebruiken we bovendien om jullie zo goed mogelijk van advies te dienen. Maatwerk in bruiloftsentertainment, dat is ons ding. Jullie zullen aangenaam verrast zijn door wat er bij ons op entertainment- en muziekgebied allemaal mogelijk is!

Afspraak

Ons entertainment team bestaat uit professionals die het vak van huwelijks DJ uiterst serieus nemen. Perfectionistisch zowel voor wat geluid als licht betreft, maar ook perfectionistisch als het gaat om wat jullie, onze klanten, willen. Voor ons is ieder bruidspaar uniek en ieder bruiloftsfeest is opnieuw een grote uitdaging. We zijn dan wel zeer ervaren als Wedding DJ, we varen nooit op de automatische piloot! Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we jullie niet alleen tips geven over de muziek en het licht, maar luisteren we ook heel goed naar wat jullie willen. Het is jullie bruiloft, dus aarzel niet om al je wensen op tafel te leggen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op voor het maken van een afspraak. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft een geweldig feest wordt. Aan de DJ zal het in elk geval niet liggen!

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Vult u dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Design Your Wedding

Ons entertainment team levert altijd maatwerk als het gaat om bruiloftsfeesten. Jullie huwelijksdag is uniek, ook voor ons. Jullie wensen als bruidspaar zijn altijd het uitgangspunt, zoals je ook kunt lezen op de andere pagina’s op onze website.

Met ‘Design Your Wedding’ gaan we nog een stapje verder. Design Your Wedding zegt het eigenlijk al: jullie bepalen als bruidspaar niet alleen de sfeer, de muziek en het licht, maar jullie ontwerpen jullie eigen huwelijksfeest. In onderling overleg met ons kunnen we een echt ‘entertainmentpakket’ voor jullie trouwfeest samenstellen. Geheel afgestemd op jullie budget, jullie wensen en de aard van het feest dat jullie willen, maken we er een op maat gesneden weddingparty van!

Onze Wedding DJ heeft een aantal zeer speciale elementen in zijn ‘bruidsschat’ die hij jullie kan aanbieden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van:

  • Live muzikanten (zoals een saxofonist of fluitist)
  • Led Zuilen
  • Decoratiebanners
  • DJ Tuk tuk
  • Verlichte dansvloer
  • Lasershow
  • Bellenblaasmachine
  • Karaokeshow
  • Beeld /visualisatie VJ

Heb je zelf nog ideeën, suggesties, vragen? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag. Ons ‘Design Your Wedding’ aanbod is gemakkelijk uit te breiden of aan te passen. Stuur ons vandaag nog een mail via onze contactpagina en we bellen je zeer snel terug!

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Vult u dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Leave a Comment