Christa

by wicky
0 comment

Mijn naam is Christa Kerdijk en ik kom uit het kleine maar mooie Hippolytushoef, dat ligt in de Kop van Noord Holland. Ben moeder van twee prachtige kinderen, mijn zoon Donny en dochter Kelsey. Ik ben samenwonend met mijn vriend René. Ik zal een kleine greep uit mijn leven geven, zodat u een beeld van mij krijgt. Als dertien jarig meisje ben ik op school begonnen met zingen. Deed mee aan talentenjachten, modeshows en open podiums.

Ik kom uit een zeer muzikale familie. Mijn vader Marno had een beroepsorkest The Telstars, en was bekend van vele bruiloften, bedrijfsfeesten en de Noord Hollandse kermissen. Dus ik zat erg dicht bij het vuur. Onverwachts tijdens een optreden van The Telstars raakte ik aan het zingen. Daar stonden veel mensen te kijken, en werd kort daarna meteen voor vele feestjes en partijen mee geboekt. Daarna kwam ik al snel als vaste zangeres in The Telstars. En zo heb ik dat 25 jaar met veel plezier mogen doen.

Ook door al die jaren heen veel mensen ontmoet, en met veel bekende artiesten mogen werken. Waaronder Peter Beense, Frans Duijts, Wolter Kroes, Piet Veerman, Nick en Simon. En in mijn begin jaren, zelfs nog met Rob de Nijs en Anita Meijer. Maar na 25 jaar deel uit te hebben gemaakt van Showband The Telstars zijn wij helaas januari 2013 gestopt.

Ik was al een jaar ook als solozangeres aan de gang, op privéfeestjes maar ook als weddingsinger tijdens de huwelijksvoltrekking. Ook staat bij mij gezelligheid, ongedwongen en entertaining op Nr.1. Vandaar ook mijn artiestennaam “GEWOON” CHRISTA.

Kortom, door mijn 25 jaar ervaring een zeer breed gevarieerd repertoire. Geen vast repertoire, maar het juiste nummer op het juiste moment!!

IMG_0377 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment