Contact

by wicky

Boek bij Wicky Entertainment!

Vrijblijvende kennismaking, Wicky entertainment komt persoonlijk bij u thuis. Hierin wordt de tijd genomen en heeft u alle kans om vragen en opmerkingen te bespreken. Toch nog iets vergeten? Dan kunt u bij Wicky entertainment de vraag via Whatsapp stellen en krijgt u alsnog zo spoedig mogelijk antwoordt!

Wat onze klanten zeggen:

Via deze weg willen wij jou nogmaals bedanken voor het verzorgen van de muziek. Voor ons een goede keuze geweest om voor een DJ te kiezen en niet voor een band. Ons huwelijksfeest was een enorm succes mede dankzij jou. Je voelde goed aan en draaide het goede nummer op het goede moment. Zo was de sfeer helemaal top! Ontzettend bedankt!
-
-
Op vrijdag 8 januari heeft DJ Wicky in ons theatercafé de afterparty verzorgt na de voorstelling van de Soulbrothers. Onze bezoekers hadden een geweldige voorstelling gezien/gehoord en Wicky sprong daar goed op in en wist deze sfeer nog een paar uur vast te houden met zijn uitstekende muziekkeuze.
Antoine
Antoine

Voordelen van Wicky:

Persoonlijk contact
Gratis kennismakingsgesprek
Geen reiskosten
Vervanging bij ziekte
Persoonlijke link voor muziekverzoekjes
Tips en advies voor uw huwelijk
Ervaren allround DJ’s
Professionele apparatuur
Zelf uw show samenstellen

De gegevens die u invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring” leest u daar meer over.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In juni hebben wij samen met Wicky een geweldig feest neergezet. Gasten hebben het er nog steeds over. Veel dank Wicky! We kijken uit naar het volgende evenement. 
Loes Hooft, InterContinental Amstel Amsterdam
Loes Hooft

U mag ons uiteraard ook altijd bellen of stuur ons een Whatsapp bericht

contact wicky