De Veenderhoeve

by wicky
0 comment
bruiloft trouwen huwelijk1
Deze romantische Gelderse Hoeve dateert uit 1867. De authentieke details geven de locatie een unieke uitstraling.

Romantisch en authentiek. Zo beschrijven bezoekers partyrestaurant De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp, net buiten Veenendaal. Een ingrijpende verbouwing toverde de boerenschuur om tot een knusse en klassieke partylocatie met authentieke details. Sinds 1986 is de Veenderhoeve eigendom van Van de Craats Partyservice.

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw bijeenkomst? In januari, februari en maart 2014 bieden wij verschillende extra’s.

Voor iedere gelegenheidZoekt u een gezellige locatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of sfeervol diner? De Veenderhoeve is een veelzijdige locatie voor iedere gelegenheid. De locatie biedt een mooie, huiselijke zaal. Dankzij de vele authentieke ramen is de lichtval prachtig. Door in de opstelling te variëren, richten wij deze zaal in voor iedere gelegenheid.

Voor zakelijke bijeenkomsten leent partyrestaurant De Veenderhoeve zich ook uitstekend. In de Veenderhoeve is een draadloze internetverbinding aanwezig en de airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat. Wij nemen graag contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

Makkelijk bereikbaarPartyrestaurant De Veenderhoeve ligt op loopafstand (150 meter) van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp en is daarom een uiterst geschikte locatie voor gasten die met het openbaar vervoer reizen.

Stationsweg 5, 6745 XM De Klomp
Telefoon:+1 031-857-3445
http://www.party-congres.nl/locaties/de-veenderhoeve/

You may also like

Leave a Comment