DJ Wicky

by wicky
0 comment
DJ wicky- wicky entertainment

Deze Allround top DJ heeft al ruim 25 jaar ervaring en heeft o.a. ook gewerkt voor de Radio 538 en de Radio 10 Gold drive-in shows. De keuze van muziek wordt vooraf met U doorgenomen, zoals ook het geluidsvolume. Uw wensen staan bij deze DJ centraal. DJ Wicky heet eigenlijk Edwin Appelman. Zijn kenmerkende artiestennaam dankt hij aan het staartje dat hij ooit droeg.

Wie hem tegenkwam herkende een olijke Wicky de Viking. Dus die naam was gauw geboren. Ook Wicky zelf is ooit geboren.
Dat gebeurde in Breda. Hij groeide op in West-Friesland waar leraren verwoede pogingen deden een metselaar van hem te maken. Hij haalde zijn diploma, maar de bouwsteiger wist hij daarna zorgvuldig te ontwijken. Liever metselt hij zijn plaatjes aan elkaar. Let daarbij vooral op zijn uitgekiende specie van woorden. Wat was hij een zorgenkind voor de buurt. Veertien jaar en dan al avonden lang in de kroeg! Om zijn moeder gerust te stellen, vertelde hij thuis dat hij altijd aan de droge kant van de bar bleef.

Bier tappen, platen draaien en bezoekers vermaken: hij was nergens gelukkiger dan onder feestende mensen. Ook via de radio was hij al jong te horen. Bij legale en minder legale stations in de buurt had Wicky een vast publiek. Het kon niet uitblijven. Hij moest en zou als professional achter de draaitafel. Dus draait hij nu al vele jaren als zelfstandig dj zijn muziek op o.a. dansfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, studentenfeesten, kermissen en schoolfeesten. Zijn stem klinkt door vele zalen in het hele land. Zijn auto vol geluid kom je overal tegen. En komen er kinderen op je feest, haalt hij ook nog even zijn befaamde ballonnentrucs van stal. Wicky heeft ook gewerkt voor de roadshows van Radio 10 Gold en Radio 538, werkte met o.a. Hans Klok, draait regelmatig diverse afterparty’s in diverse theaters, draaide ook al diverse productpresentaties en promotieshows voor o.a. Praxis, V&D, Bart Smit en De Holland Advies Groep, was ook al te horen op de Sail in Amsterdam en stond in voorprogramma’s van bekende artiesten zoals o.a. Total Touch, Lois Lane, Frans Bauer en Anouk.

Dus ervaring genoeg !! Zijn grootste evenement was in 1998 het kampioensfeest van de voetbalclub AZ. Duizenden mensen die op zijn geluid stonden te swingen in de buitenlucht. Jazeker, het bleef nog lang onrustig in de Alkmaarse binnenstad.

You may also like