Entertainment opties

by wicky
Bruiloft dj

Bruiloft Dj boeken, huren?

Gefeliciteerd! Niet alleen met jullie voorgenomen huwelijk, maar ook met jullie keuze voor de beste Bruiloft DJ. Dat mogen we bij Wicky Entertainment, zonder valse bescheidenheid, best van onszelf zeggen. Waar de ene Bruiloft DJ ophoudt, begint het feest voor ons pas!  Jij hebt namelijk al genoeg aan je hoofd bij de voorbereidingen op jullie trouwdag; de plechtigheid, de trouwjurk, de locatie, de gastenlijst. Elk detail telt mee om die ene voor jullie zo belangrijke dag te laten slagen. Als kersverse bruid en bruidegom besef je dat maar al te goed! En als er één ding is dat tijdens een bruiloftsfeest niet mag mislukken, dan is het de muziek…als die niet deugt, kan een trouwfeest zomaar in een teleurstelling eindigen.

Jullie zijn blijkbaar echter niet alleen gelukkig in de liefde, maar ook in jullie keuze voor wat betreft de bruiloft DJ. Met ons bruiloft entertainment team haal je namelijk een Bruiloft DJ in huis die perfect inspeelt op wat jullie willen!

Entertainment opties

djtuktuk

DJ Tuk Tuk

Wicky Entertainment heeft een totaal nieuw, uniek en super hip product op de markt  gebracht De DJ Tuk Tuk. Wilt u origineel zijn dan kunt u de DJ Tuk Tuk inhuren voor uw huwelijksfeest of evenement.

50 jaar verjaardag Sarah en Abraham

Sarah / Abraham

40 jaar, 50 jaar, 60 jaar, 65 jaar.  Het zijn mijlpalen in ons leven die met een leuk feest gevierd kunnen worden. Wicky Entertainment verzorgd natuurlijk de muziek op deze bijzondere jubileum feesten.

Dj Wicky in Actie

Bruiloft Dj

Één uitgangspunt staat vast voor u: “Uw huwelijksfeest moet een perfect en onvergetelijk feest worden”! Een onvergetelijk huwelijksfeest, samen, met uw partner, familie, vrienden én een professionele Bruiloft Dj!

Verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Heeft u een Verlichte dansvloer nodig? Bent u op zoek naar een verlichte dansvloer die uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft, evenement of party helemaal compleet maakt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kinder-disco

Kinderdisco

DJ Wicky is ook afzonderlijk te boeken als er op de locatie professionele apparatuur  aanwezig is. Ook voor kinderfeesten (ballonnen moduleren).

Productpresentaties

Promoshows

Wicky Entertainment is ook zeer goed in te zetten voor Productpresentaties en promotieshows of actie’s.
Vraag naar de mogelijkheden.

HD videogastenboek

HD Videodagboek

Met het videogastenboek kan iedere gast een mooie persoonlijke videoboodschap opnemen, zowel bruiloften, bedrijfs -feesten, jubilea of ieder ander feest.

openingsdans

Openingsdans

Een mooie en originele openingsdans om het feest te openen speciaal voor jullie op maat gemaakt ! Zijn jullie al aan het zweten voor de openingsdans?