Vragen? Bel (0)228-518770 of mail info@wickyevents.nl

Restaurant De Gaffel

Een onbezorgde dag zoals u zelf wilt. Restaurant De Gaffel is een officiële trouwlocatie. Alles kunt u naar eigen wensen in vullen om uw droombruiloft te beleven. De hoogte van uw bruidstaart, de smaak en de kleur.
roderick LEES MEER....

De Pompstee

De Grote zaal van De Pompstee is uniek in de regio. De rustieke uitstraling geeft uw feest direct een prettige sfeer en een stukje elan. Wij zijn dan ook in staat om een verscheidenheid aan feesten te kunnen aanbieden.
bruiloftopstelling3 LEES MEER....

Breeland Recreatie

Op zoek naar een geschikte feestlocatie in Drenthe om uw bruiloft te vieren? Paviljoen Breeland, net buiten het dorp Annen, is zeer geschikt voor zowel kleine gezelschappen als groepen tot 140 personen voor een receptie of bruiloftsfeest met dj of live band.
Bruiloft trouwfeest trouwlocatie Drenthe Paviljoen Breeland Annen LEES MEER....

Restaurant "Kasteel” Zalen Kegelbanen Schortinghuis

Kasteelbruiloft in Drenthe.

Een bruiloftsfeest in Middeleeuwse sferen. In onze volledig nieuwe Kasteelzaal met airco heeft een groot balkon, showtrap, fakkels, kroonluchters, eikenhouten vloer, waant u zich in het tijdperk van de ridders van de Ronde Tafel. Hier kunt u een uniek feest geven om nooit meer te vergeten. Een Bourgondisch feest waar nog lang over gesproken zal worden.
grote zaal3 LEES MEER....
Chat nu met ons
Loading...