Vragen? Bel (0)228-518770 of mail info@wickyevents.nl

Abdij Rolduc

Abdij Rolduc is eeuwenlang selfsupporting geweest. Door de exploitatie van een boerderij, een eigen watermolen, een wijngaard, een bierbrouwerij, een bakkerij en slagerij, steenkoolgroeves, etc. wisten de Augustijner Koorheren in hun eigen onderhoud te voorzien. Bovendien was de abdij in die tijd een belangrijke werkgever voor de regio. Op enig moment waren er meer dan 400 mensen in dienst van de abdij.
IMG 6897-lore LEES MEER....

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek is een officiële trouwlocatie van de gemeente Heerlen. U kunt in kasteelstijl trouwen in het kasteelvertrek "boven het groot salet". Info m.b.t. het ambtelijk huwelijk in Kasteel Hoensbroek:gemeente Heerlen, 045 - 5604432. Voor feestelijk vermaak tijdens uw huwelijk neemt u contact op met Kasteel Hoensbroek 045 - 5227272. Prijzen op aanvraag.
20130821 Kasteel Hoensbroek Lifestyle 4- PBK7122-PBK Edit 1 LEES MEER....

La Caverne de Geulhem

Mogen wij ons even voorstellen? La Caverne de Geulhem: De meest unieke locatie in Limburg (vlakbij Maastricht en Valkenburg) voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest; uwhuwelijksfeest of bruiloft; uw vergadering, presentatie of meeting; uw familiefeest, diner, lunch of brunch. Kortom: voor haast elke gelegenheid bent u van harte welkom!
bruidspaar-lacht LEES MEER....

De Feestgrot

De Feestgrot: verrassend originele feestlocatie in de grotten van Valkenburg

De Feestgrot is een bijzonder originele feestlocatie in de Limburgse grotten met prachtige zalen voor 10 tot 350 personen.
1 LEES MEER....

Pastorie Roermond

De Pastorie biedt faciliteiten voor vergaderingen, trainingen, ontbijtsessies, lunches, diners en recepties met een meerwaarde. Ook zijn zakelijke en privé bijeenkomsten op hoog niveau, perspresentaties, vipontvangsten, relatiemarketing en internationale bijeenkomsten of een fusiebespreking achter gesloten deuren, hier helemaal op hun plek.
DSC02046 LEES MEER....
Chat nu met ons
Loading...