Vragen? Bel (0)228-518770 of mail info@wickyevents.nl

PartyCentrum de Kroon

Partycentrum de Kroon. Wij verzorgen partys, voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in amsterdam en omgeving. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Amsterdam.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven
9992
LEES MEER....

zuiderzeemuseum

Verhaal van een rijke cultuur<

In 1932 sloot de Afsluitdijk de Zuiderzee af en kregen de twee binnenmeren de naam IJsselmeer en Markermeer; het gedeelte buiten de dijk hoorde voortaan bij de Waddenzee. Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van dit gebied.
1
LEES MEER....

Rosarium

Het Rosarium is een officiële en zeer sfeervolle trouwlocatie. Bij ons viert u uw complete huwelijksdag op één locatie. Kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze comfortabele parkzalen met uitzicht op de rozentuin van het Amstelpark zijn zeer geschikt voor uw ceremonie.

terras1
LEES MEER....

Robachers watermolen

Hartstochtelijk en puur…… Een droom wordt werkelijkheid.

Hauwert 112, 1691 EK Hauwert
0229 201 754
http://www.robacher.nl/
LH 05921
LEES MEER....

Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude

Midden in het rustige natuurgebied en op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam, vindt u Hotel-Resort Spaarnwoude. Het is gelegen in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, paardrijden en watersporten. In de gezellige steden Haarlem en Amsterdam kunt u uitgebreid winkelen en een lekker drankje drinken op één van de vele terrassen. Wilt u liever een dagje uitwaaien? Dan bent u zo op het strand van IJmuiden aan Zee.
hotelresortspaarnwoude
LEES MEER....

Snowplanet

Proef op wintersport in eigen land! Vlakbij Haarlem, in recreatiegebied Spaarnwoude liggen de pistes van SnowPlanet. Dit 'coole' wintersportparadijs heeft twee indoorpistes en biedt zowel  voor  beginners als gevorderden voldoende mogelijkheden om u te vermaken. Proef de wintersport met 330 meter aan echte, knisperende sneeuw.Voorbereid op wintersport. Bij SnowPlanet kunt u recreatief skiën en snowboarden zodat u het wintersportgevoel weer kan proeven. Daarnaast biedt SnowPlanet een breed scala aan ski- en snowboardlessen. Alle  leraren  hebben minstens een Anwärter-opleiding. Zij staan klaar om u te begeleiden op de piste. Kinderen kunnen vanaf hun derde al terecht bij SnowPlanet. Door de lessen van  SnowPlanet kunt u straks  volop genieten van de pistes bij uw wintersportlocatie!
Home Website SnowPlanet
LEES MEER....

Chat nu met ons
Loading...