Finley Het Witte Huis

by wicky
0 comment
zaal

De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een knisperend haardvuurtje dat je welkom heet?

Vervolgens de huwelijksvoltrekking die plaatsvindt in ‘The View’, een ruimte vol verse bloemen met het best denkbare uitzicht over het water. Na het aansnijden van de bruidstaart en een topdiner met al je naasten, staat een DJ in ‘The Bar’ klaar om de feestavond knallend in te luiden.

Of het nog mooier kan? Nou en of, want op onze privé-steiger staan de gasten je uit te zwaaien, wanneer je met onze sloep naar je overnachtings-bestemming wordt gevaren. Gedurende jullie dag staat het Finley Wedding Team vanzelfsprekend geheel in het teken van ontzorgen. Zij stroomlijnen alles en letten op de kleinste details; van de bloemen tot aan het vervoer van de bruidstaart. Dit alles heeft maar één doel en dat is jullie als kersvers bruidspaar volop te laten genieten!

Nieuw-Loosdrechtsedijk 242, 1231 LG Loosdrecht
Telefoon:035 577 4040
http://www.finley.nl/

You may also like