Vragen? Bel (0)228-518770 of mail info@wickyevents.nl

Party Bowlinghouse de Ducdalf

De Ducdalf is een prachtig party en bowlingcentrum in Espel. Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van zaalhuur, lunch, diner, bedrijfs- feesten en partijen in ons bedrijf of bij u op locatie!
1375012 609875315741877 1661311540 n LEES MEER....

Finley Het Witte Huis

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een knisperend haardvuurtje dat je welkom heet?
zaal LEES MEER....

Party Factory Almere

The Partyfactory Almere maakt al uw dromen waar! Mede door het all-inclusive concept weet u precies wat u kwijt bent en kunt u vol op genieten zonder verrassingen achteraf.
trouwerijen-4 LEES MEER....

De Koningshof Party & Events

Maak van je huwelijksfeest een sprookje en kom naar De Koningshof!

Creatieve mogelijkheden

Je trouwdag is een speciale dag die je helemaal naar eigen wens wilt inrichten. De Koningshof heeft ruime ervaring in het organiseren van trouwfeesten.
Aansnijden bruidstaart LEES MEER....

Strand paviljoen de oase

Strandpaviljoen de Oase is door de centrale ligging, de prachtige omgeving, het adembenemende uitzicht en de gezellig, warme zaal de unieke locatie voor een bruiloftsfeest, verjaardag en personeelsfeest In de ruime zaal kunt u van 20 tot 280 personen terecht. Er is een podium aanwezig waarop een muziekband kan spelen. Door de houten bouw, het hoge plafond, de verlichting, de goede akoestiek, het mooie uitzicht en de grote palmbomen en bamboes is de zaal heel sfeervol en gezellig. Met mooi weer kunnen uw gasten ook genieten op het  ruime terras, direct aan het water.
image3301 LEES MEER....
Chat nu met ons
Loading...