Vragen? Bel (0)228-518770 of mail info@wickyevents.nl

Plaats een berichtje in ons gastenboek. Na het plaatsen van uw bericht zal uw naam zichtbaar zijn in het gastenboek.

Huisregels: Spammen, schelden, vloeken, discrimineren, enz, is niet toegestaan en bij herhaling wordt toegang tot de website geblokkeerd. De moderator kan naar eigen inzicht berichten wijzigen of verwijderen.

De gegevens die u invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

Informatie over een bruiloft dj vind u boven in het menu.

 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 9=

(181)
(41) Anke en Jan Coen
di, 4 mrt 2014, 13:10:03

Hallo Wicky,


Wij genieten nog steeds na van onze zeer geslaagde bruiloft en met name van het feest. We vonden het echt fantastisch en dat was mede dankzij jou. De muziek was werkelijk helemaal top. Dat vonden wij zelf en dat vonden onze gasten ook. Als we in 2017 ons 5jarig huwelijk vieren, zullen we je zeker weer vragen.Heel erg bedankt!!!


Groeten,

Anke & Jan Coen

(40) Arjen en Ineke: Bevindingen
di, 4 mrt 2014, 13:09:46

Hoi

Bedankt voor je muzikale bijdrage op 7 juli.

Lekkere variatie in je repertoire en we konden ook nog gewoon praten.

Was even heel iets anders dan je spetterende shows, maar voor ons helemaal prima.

Ineke van der Geest

(39) Roel en Jody Mooij: Geweldige bruiloft
di, 4 mrt 2014, 13:09:26

Hoi Wicky,

Op vrijdag 2 september heb je op onze bruiloft (feestavond) gedraaid. Het was helemaal super, voor ieder wat wils waardoor er veel gedanst is, waar wij ook op hoopte.

Van veel mensen teruggekregen dat de muziek zo leuk was. Al met al heb je dus aboluut meegedragen aan een geweldige dag!

Bedankt!

(38) Adrie en Anneke
di, 4 mrt 2014, 13:09:09

Hoi Wicky,

Nogmaals dank voor je bijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest op 10 september in de Milandhof te Zegveld. Het was een geweldig feest mede dankzij jou muziek. Er werd van alles gedraaid, zodat er voor jong tot oud iets bij zat wat hij of zij leuk vond. Wij krijgen nog steeds hele leuke reacties van onze gasten. Het knalfeest wat wij voor ogen hadden is het zeker geworden Laughing.

(37) Anoeska & Wouter
di, 4 mrt 2014, 13:08:39

Wicky,

Graag willen we je nogmaals bedanken voor je optreden bij ons huwelijk. Goeie line-up van lekkere dansbare nummers. Prima licht, goed geluid. Kortom een absolute aanrader. Hopelijk draai je je platen nog over 25 jaar, dan doen we het nogeens dunnetjes over.

(36) Karin van den Berg
di, 4 mrt 2014, 13:08:23

Hallo Wicky

We hebben echt een wereld bruiloft gehad, dit is mede mogelijk gemaakt door jullie.

Het was geweldig, heel erg bedankt hiervoor. Top.............

Groetjes Jan en Karin van den Berg


(35) Daniël en joyce
di, 4 mrt 2014, 13:08:06

Vrijdag 17 juni hebben we een geweldige avond gehad. We willen de dj heel erg bedanken voor zijn inzet. De dansvloer was geen één seconde leeg!

(34) Dirk Jan van der Meij: Waanzinnig mooi bruiloftsfe
di, 4 mrt 2014, 13:07:46

Op 18 juni 2011 hebben we in Terhorne een topfeest gehad als afsluiting van onze bruiloft! De inbreng van DJ Wicky was hierbij elementair. Superblij met de muziek, gasten waren heel erg enthousiast (de naam van DJ Wicky stond zelfs op een beschreven tafelkleed dat we als cadeau hebben gekregen)!

Ook heel leuk was het filmpje van de openingsdans. Met minimale afstemming en oefening een erg gaaf resultaat (te zien op de site), ook hier heel veel complimenten, vonden mensen bijzonder en vanaf eerste moment iedereen op de dansvloer en dat is de hele avond doorgegaan!

Super bedankt!

Sjoerdtje en Dirk Jan

(33) Ben Bruiloftsavond 10 juni
di, 4 mrt 2014, 13:07:29

Voor ons een geslaagde avond. Wicky heeft de sfeer goed aangevoeld en de muziek aangpast aan onze wensen. Een goede opbouw van rustige lounge naar meer dance en tegen het eind van de avond goed afgebouwd. Van jong tot oud heeft men er plezier aan gehad. Bedankt.

(32) Annet: Huwelijk 2 juli
di, 4 mrt 2014, 13:07:05

Wij zijn 2 juli getrouwd en we hebben Wicky als DJ gehad..

Wij kunnen en zullen hem iedereen aan raden! Van te voren hadden wij een lijst ingevuld wat voor soort muziek wij wilden hebben en hij heeft het enorm goed begrepen! Hij heeft ons en onze gasten een geweldige avond bezorgd!!

Na het huwelijk werd er veel gezegd over de muziek en over de topsfeer op de dansvloer!

Wicky, ontzettend bedankt!! Je bent echt geweldig!

Lieve groetjes, Bart en An

Chat nu met ons
Loading...