Vragen? Bel (0)228-518770 of mail info@wickyevents.nl

Plaats een berichtje in ons gastenboek. Na het plaatsen van uw bericht zal uw naam zichtbaar zijn in het gastenboek.

Huisregels: Spammen, schelden, vloeken, discrimineren, enz, is niet toegestaan en bij herhaling wordt toegang tot de website geblokkeerd. De moderator kan naar eigen inzicht berichten wijzigen of verwijderen.

De gegevens die u invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

Informatie over een bruiloft dj vind u boven in het menu.

 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 9=

(181)
(151) John van der Zwet
zo, 25 dec 2016, 20:33:39

Beste Wicky,

Het was een super gezellig feest, de vloer was echt onwijs gaaf en heeft er zeker aan mee geholpen voor een geslaagd feest.
Bedankt voor het regelen.

Met vriendelijke groet,
John van der Zwet


(150) Marty en Dic
wo, 21 dec 2016, 17:31:31

We zochten voor ons 40 jarig huwelijksfeest muziek. We hadden al een goede ervaring met Wicky bij een ander feest.

Na een aanvraag per mail werden we direct gebeld. Alles goed doorgesproken. Tijdens het feest verliep het alles perfect. Er werd goed ingegaan op de wensen van de gasten.
Er was hele goede sfeer. In het begin mooie rustige muziek zodat mensen konden praten. Later dans muziek , Jaren 60/70 zoals we gevraagd hadden. Mensen werden op de juiste manier uitgenodigd om te dansen.

Iedereen gaf complimenten dat het heel erg gezellig was.

(149) René en Paulien
vr, 18 nov 2016, 13:30:48

Wij hebben 30 oktober gevierd dat René 50 jaar werd. De gasten en wij hebben genoten van het feest en de muziek. Dj Wicky kunnen we zeker aanraden!

(148) Robert Jan & Peter
wo, 16 nov 2016, 02:36:57

Wij hebben een onvergetelijke trouwdag gehad en de verzorging door DJ Wicky was geweldig inderdaad goed geluisterd naar onze muziek wensen en de gehele entourage samen met het Amstel Hotel was TOP !

(147) marian van gendt
wo, 2 nov 2016, 09:45:47

Was een super Opa en Oma disco in bibliotheek Feijenoord tijdens de Kinderboekenweek, iedereen op de vloer alle culturen met elkaar. Wicky voelde de sfeer helemaal aan en was heel flexibel met zijn programma.
Echt een topper!!! Marian

(146) Trudie en Jacob
ma, 31 okt 2016, 22:39:15

Wij hebben onlangs de sfeer van onze bruiloft laten verzorgen door DJ Wicky en willen hem veel complimenten geven voor zijn inzet! Vooraf aan onze bruiloft zijn wij met hem in gesprek geweest over de mogelijkheden en wensen die wij hadden. Hier heeft hij goed naar geluisterd en zelf ook nog wat ideeën naar voren gebracht, waardoor elk detail besproken werd en ons een fijn gevoel gaf over het verloop van de bruiloft. Dit bleek een juist gevoel te zijn, want wij hebben zeer genoten van onze bruiloft zelf. Wat ons ook erg beviel waren de verschillende kleureffecten die zijn DJ-setting heeft wat voor een mooie sfeer zorgde. Wij zijn ook zeer te spreken over de nummers dat hij die avond heeft gedraaid. Van te voren hebben wij aangegeven van welk soort muziek wij zoal houden, en daar heeft hij een leuke set van weten te maken... Iedereen was aan het dansen en maakten plezier. Nogmaals onze complimenten aan DJ Wicky! Een bruiloft hoort een dag te zijn om nooit te vergeten met allerlei leuke herinneringen, daaraan heeft hij zeker een rol in gespeeld om het waar te maken. Veel liefs van een erg gelukkig getrouwd stel :)

(145) Javier & Joyce
wo, 26 okt 2016, 09:51:18

We hired DJ Wicky our wedding party on September and everything went very good. Starting with with the initial face to face meeting, having all our wishes pretty much fulfilled and overall we had a great party. And all for a very competitive price.

(144) Machteld Woudenberg
di, 25 okt 2016, 13:21:53

DJ Wicky is dé dj voor elk feest!
Hij voelt perfect zijn publiek aan en zorgt ervoor dat jong en oud helemaal los gaan op de dansvloer. Juist door zijn brede scala weet hij iedereen met zijn muziek te bereiken.
Daarnaast heeft hij professionele apparatuur en vele contacten, dat neemt jou als klant, alle zorgen uit handen. Van rookmachines, lampen, lichtinstallaties als artiesten en optredens verzorgt hij. Zo wordt elk optreden echt iets bijzonders, waar je later zeker nog met plezier aan terug denkt!

(143) Guido en Maaike
di, 25 okt 2016, 10:28:12

DJ Wicky heeft gedraaid op onze bruiloft 30 september 2016.
Wat een fantastisch feest hebben wij gehad, mede namens hem.
Hij heeft precies aangevoeld wat wij en onze gasten wilden. De dansvloer stond de hele avond vol, precies zoals wij het wilden!!
Echt een aanrader als je er een feestje van wilt maken op je bruiloft.

Groetjes,
Guido en Maaike

(142) Leonie en Bas
do, 13 okt 2016, 18:14:17

Hoi Wicky en Piotr,

Bedankt voor de top verzorging van de muziek op onze bruiloft!

Vooral jullie samenwerking zorgden voor een topavond. Alles was goed geregeld en wij hadden hier 0 zorgen aan. Zeker een aanrader voor iedereen die een betrokken dj zoekt!

Groeten
Leonie en BasChat nu met ons
Loading...