Vragen? Bel (0)228-518770 of mail info@wickyevents.nl

Plaats een berichtje in ons gastenboek. Na het plaatsen van uw bericht zal uw naam zichtbaar zijn in het gastenboek.

Huisregels: Spammen, schelden, vloeken, discrimineren, enz, is niet toegestaan en bij herhaling wordt toegang tot de website geblokkeerd. De moderator kan naar eigen inzicht berichten wijzigen of verwijderen.

De gegevens die u invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring leest u daar meer over.

Informatie over een bruiloft dj vind u boven in het menu.

 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 3=

(181)
(111) Marrit
zo, 20 sep 2015, 04:17:44

we zijn erg tevreden over Wicky op onze bruiloft van 20-06-2015! Ook al hadden we elkaar niet van te voren ontmoet, hij wist nav mail contact en op de avond zelf al snel wat wij leuk vonden qua muziek. Heel even leek de muziek iets af te dwalen van onze smaak (meer richting house) dit pikte je al snel op en ging daarna top verder! al met al topfeest gehad! bedankt nogmaals.

(110) Jorn en Rianne
do, 17 sep 2015, 00:55:20

Dag Wicky,

We vonden het een erg geslaagde avond en iedereen stond lekker te dansen (van elke leeftijdscategorie).
We vonden de openingsdans ook erg geslaagd aan het begin waardoor we iedereen de dansvloer op konden trekken en de sfeer direct gezet werd en mensen durfden te dansen.
De genres sloten goed aan bij iedereen en het was een geslaagde avond!
We zijn benieuwd naar de foto's.

Groeten Jorn en Rianne


(109) mandy en erik
zo, 13 sep 2015, 18:44:00

op 26 juni is dj wicky onze dj geweest voor onze trouwerij. Zeker een aanrader. goede muziek, goede sfeer! was een top avond. bedankt!

(108) Simone & Wim
zo, 13 sep 2015, 09:07:35

DJ Wicky heeft op 4 september 2015 op ons huwelijksfeest in de Harbour Club in Terherne een fantastisch optreden verzorgd!

Wicky voelt de sfeer enorm goed aan en weet de gasten prima te vermaken. We krijgen nog steeds veel complimenten over hem van onze gasten!

In het voorbereidingstraject is er al goed contact over je specifieke wensen. Welke je op het feest dan ook daadwerkelijk terug hoort.

Wicky, wij hebben enorm genoten. Heel erg bedankt dat je ons en onze gasten een top avond hebt bezorgd!

Simone & Wim(107) Willem en Karin Aalberts
do, 10 sep 2015, 08:53:25

Wicky geeft op 29 augustus 2015 op onze bruiloft gedraaid en heeft voor een onvergetelijke avond gezorgd.

Wicky voelde de sfeer perfect aan draaide precies de juiste muziek op het juiste moment en bij sommige aanvragen heeft een veel beter alternatief.

Niet alleen wij hebben een top avond gehad. Maar al onze gasten, na afloop hebben wij vele complimenten over de muziek gekregen. Deze complimenten horen allemaal gericht te zijn aan DJ Wicky. Hij zorgde ervoor dat jong en oud zich prima hebben vermaakt op de dansvloer. Zelfs onze ouders hebben menig dansje gewaagd op de dansvloer!

Super bedankt!


(106) Machteld
di, 1 sep 2015, 18:57:34

Beste dj Wicky, Wij willen je ontzettend bedanken voor jouw fantastische optreden op onze bruiloft in het InterContinental Amstel Hotel ! De hele avond heb je iedereen -jong en oud- aan het dansen gekregen. Door gevarieerd te draaien en de sfeer goed in te schatten, hebben wij alleen maar positieve reacties gekregen op de muziek en hebben wij ook zelf enorm genoten!! Iedereen die nog een dj zoekt, vraag dj Wicky! Groetjes, Machteld(105) Loes Hooft
di, 1 sep 2015, 16:18:37

In juni hebben wij samen met Wicky een geweldig feest neergezet. Gasten hebben het er nog steeds over.

Veel dank Wicky! We kijken uit naar het volgende evenement.

Loes Hooft
InterContinental Amstel Amsterdam


(104) Jolanda van Vliet
di, 1 sep 2015, 16:15:24

Beste Wicky,
Ik wil je graag nog hartelijk bedanken voor de prachtige dansvloer tijdens ons huwelijksfeest op 14 augustus. Voor Villa Vennendal was het ook voor het eerst om een verlichte vloer te hebben liggen en er werd heel wat gefotografeerd door hen voor de portfolio feesten en partijen.
Ik hoop dat je in de toekomst nog veel goede zaken daar mag doen. Jouw vloeren zijn echt een sfeervolle meerwaarde voor ieder feest. Ik zal je zeker niet vergeten en je van harte aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Als we zelf weer eens wat vieren, dan weet ik je te vinden.
Nogmaals, heel hartelijk bedankt, ook namens mijn man.
Jolanda van Vliet


(103) Monique Klootwijk
wo, 19 aug 2015, 00:26:20

We hebben alleen maar complimenten gekregen voor het feest. DJ Wicky was heel goed, iedereen was enthousiast, heeft super gedraaid, alles klopte, een echte aanrader!!

Nogmaals bedankt hiervoor, het was top.
Tot ziens,

Monique


(102) Natasja en Menno
do, 6 aug 2015, 01:11:38

Goedenavond,

Bij deze willen we je nog even hartelijk bedanken voor de FANTASTISCHE avond die je ons gisteren bezorgd hebt in de Tsjerke in Terherne.. Wat een heerlijke platen.
Wij waren enthousiast en de mensen om ons heen ook! Lekkere jaren 90, veel nummers, lekkere overgangen.
Wij raden je zeker aan!

Groet Natasja en Menno


Chat nu met ons
Loading...