Vragen? Bel (0)228-518770 of mail info@wickyevents.nl

Hayema Heerd

Een unieke feestzaal voor uw verjaardag, personeelsfeest, huwelijksfeest

Een feest op de Hayema Heerd is iedere keer verrassend anders. Uw feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen.
Vier uw feest tussen de grote gebinten en balken van de sfeervolle feestruimte van onze Groninger boerderij. Een authentieke en robuuste omgeving, maar wel gecombineerd met een verrassend elegante touch.
over-de-rode-loper LEES MEER....

Prinsenhof Groningen

Midden in het centrum van de stad Groningen, op enkele meters van de Martinitoren, staat Prinsenhof Groningen. Zodra u de poort van het monumentale pand binnenloopt, laat u de drukte van de stad achter u. Met een grand café, een hotel en een à-la-carterestaurant is dit dé plek waar iedereen zich thuis voelt.
2745114768 LEES MEER....

Huize Maas

Er gaat niets boven Groningen. En in het sfeervolle stadshart aldaar wacht u de ongedwongen sfeer van Grand Café Huize Maas. Met haar lange gastvrije traditie heet Huize Maas u van harte welkom.

U kunt hier genieten van onze vriendelijk geprijsde lunchkaart.
picture 11 LEES MEER....

Landgoed Westerlee

Voor een bijzondere romantische gelegenheid als jullie huwelijk kiezen jullie natuurlijk een zeer speciale locatie. De monumentale herenboerderij op Landgoed Westerlee, gelegen in het Oost-Groningse Oldambt, biedt volop gelegenheid de ceremonie, receptie, diner en huwelijksfeest tot een onvergetelijke dag te maken.
trouw 2 LEES MEER....
Chat nu met ons
Loading...