Groot Kievitsdal

by wicky
0 comment
Groot Kievitsdal
Op grond van de rustieke ligging en de romantische uitstraling van het pand, heeft de gemeente Baarn besloten Groot Kievitsdal de status van officiële trouwlocatie toe te kennen. De welvende lijnen van het karakteristieke rietgedekte gebouw tegen het rijke groen van de omgeving, vormen een prachtig decor voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het is ook geen toeval dat de winnende paren van legendarische tv-programma’s met o.a. Linda de Mol hier hun bruiloft vierden. Alle zalen hebben onlangs een opvallende restyling ondergaan, resulterend in een compleet nieuw en modern vormgegeven interieur. Zacht verende tapijten, sfeervolle verlichting en warme tinten vormen de ideale omgeving voor een intiem huwelijksfeest. Ook zijn de zalen voorzien van de modernste techniek, waaronder geïntegreerde video- en geluidsapparatuur, flatscreens, beamers e.d.

Maar er is heel veel meer. Ook op het gebied van decoraties, bloemen, bruidstaart, trouwvervoer, foto- en videoreportages, tot en met het boeken van artiesten en muzikale omlijsting, kan Groot Kievitsdal met veel ervaring een ondersteunende rol vervullen.

Groot Kievitsdal kent als geen ander de betekenis van het jawoord. Afspraken zijn afspraken. Dat betekent absolute garantie voor kwaliteit en service tot in de kleinste details. Zo kunnen bruidsparen zorgeloos genieten van de mooiste dag in hun leven.

Groot Kievitsdal, dé trouwlocatie van Hilversum, het Gooi e.o, Almere en Utrecht.

Hilversumsestraatweg 19 3744 KB Baarn
Telefoon:(035) 6 833 033
http://www.grootkievitsdal.nl

You may also like

Leave a Comment