Hayema Heerd

by wicky
0 comment
over-de-rode-loper
Een unieke feestzaal voor uw verjaardag, personeelsfeest, huwelijksfeest

Een feest op de Hayema Heerd is iedere keer verrassend anders. Uw feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen.
Vier uw feest tussen de grote gebinten en balken van de sfeervolle feestruimte van onze Groninger boerderij. Een authentieke en robuuste omgeving, maar wel gecombineerd met een verrassend elegante touch.

Deze sfeervolle, landelijk feestlocatie staat tot uw beschikking voor het vieren van bijv. uw  verjaardag, receptie, jubileum, personeelsfeest, bedrijfsfeest of huwelijksfeest.

Zeg maar hoe u het hebben wilt

We bieden u vele mogelijkheden en zijn zeer flexibel, zodat u zelf uw ideale feest vorm te geven. Of het nu gaat om bijv. een informele middag met lunch, gezellige groepsactiviteiten, een diner, een barbecue, een ‘buitenkoken-evenement’, een boerenstampottenfeest, of een spetterend dansfeest met een dj of band. We werken samen met diverse partijen in de regio en kunnen dus het geheel afstemmen op uw wensen. Voor kinderen is het ook feest op de Hayema Heerd.  Zowel binnen als buiten is er volop gelegenheid tot spelen. Zij zullen zich geen moment vervelen.

En we gaan nog niet naar huis….

Natuurlijk kunnen uw gasten ook blijven overnachten. Slapen in het Stro: op de hooizolder, in het strokasteel, in de stro-iglo’s.  Kamperen kan ook op onze kleine bijzondere camping.  Het feest gaat de volgende morgen gewoon weer verder, wanneer iedereen aanschuift aan de rijk gedekte ontbijttafel.

Jensemaweg 3, 9883 TH Oldehove
Telefoon:050 403 0930
http://www.hayemaheerd.nl/

You may also like

Leave a Comment