Het Seminar

by wicky
0 comment
evl9571
In de officiële trouwlocatie van Het Seminar trouw je letterlijk en figuurlijk in hoger sferen. De kapelzaal ligt op de eerste verdieping van het voormalige kloostergebouw. Onder de karakteristieke bogen, en met licht dat sfeervol door de bijzondere ramen valt, hoe romantisch wil je het hebben?

Natuurlijk is het aan het bruidspaar om aan te geven hoe de dag verder moet worden aangekleed. Een stijlvol klassiek diner of juist een spetterend avondfeest, ingetogen of alles-uit-de-kast, wij denken graag mee om een dag te maken die bij jullie stijl en karakter past. Van de rode loper tot de bubbels om te toasten, van een bruidstaart tot een compleet diner: wie trouwt mag alle dromen over deze bijzondere dag aan ons toevertrouwen en wij maken ze waar.

Een deel van de dag kan ook worden ingevuld bij theehuis de Karmeliet. Dat ligt op loopafstand van Het Seminar en heeft een prachtig aangelegde tuin van drie hectare. Geknipt voor mooie huwelijksfoto’s dus. En wie wil, kan zelfs in de tuin het ja-woord geven.

Hertmerweg 42 7625 RH Zenderen
Telefoon:+31(0)74-2595979
http://www.hetseminar.nl

You may also like

Leave a Comment