Hotel de beurs

by wicky
0 comment
DSC 0312
Indien u echt “in stijl” uw feest wil vieren, kunt u ook nog gebruik maken van onze Rolls Royce en overnachten in onze “Vip room” met bubbelbad. Om u alvast een idee te geven van de kosten van een feestavond, receptie of bruiloft, volgen hierbij diverse prijsindicaties. De prijzen vermeld, zijn voor partijen vanaf 40 personen, indien in combinatie van minimaal 2 activiteiten bestaande uit; receptie, diner, feestavond.

Indien dit niet van toepassing is brengen wij echter een zaalhuur in rekening, naar gelang de grootte van de zaal. De in dit informatieboek vermelde prijzen zijn onze huidige prijzen. Wij maken u er echter op attent, dat eventuele prijsverhogingen, ten gevolge van bijvoorbeeld overheidsmaatregelen of een sterke stijging in de grondstoffenprijzen, zullen worden doorberekend.

Wij hopen u met deze informatiemap voldoende te informeren.Wilt u meer weten over de Beurs, dan bent u van harte welkom contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende afspraak of desgewenst een offerte op maat. Voor informatie over het gebruik van het restaurant en de zalen, kunt u vragen naar één van onze managers. Wij hopen u en uw gasten in Hotel de Beurs te mogen ontvangen.

You may also like

Leave a Comment