La Caverne de Geulhem

by wicky
0 comment
bruidspaar-lacht
Mogen wij ons even voorstellen? La Caverne de Geulhem: De meest unieke locatie in Limburg (vlakbij Maastricht en Valkenburg) voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest; uwhuwelijksfeest of bruiloft; uw vergadering, presentatie of meeting; uw familiefeest, diner, lunch of brunch. Kortom: voor haast elke gelegenheid bent u van harte welkom!

Op onze website nemen wij u graag mee op ontdekkingsreis door onze sfeervolle, geheel vloerverwarmde locatie. Ook een weekendje weg is mogelijk: overnacht in ons comfortabele Hampshire Hotel Vue des Montagnes!

Elke zondag serveren wij een heerlijke Vijf Gangen Grottenbrunch. Uw zondag doorbrengen in een unieke omgeving, terwijl u tot in de puntjes verzorgd wordt.

U verkrijgt een goed beeld van La Caverne de Geulhem in de uitgebreide foto-reportage. Natuurlijk kunt u ook gewoon door de site heen bladeren; wij hebben er de uiterste zorg aan besteed om zoveel mogelijk informatie zo logisch mogelijk voor u op een rijtje te zetten. La Caverne de Geulhem beschikt over zeer ruime faciliteiten en biedt u ongekende mogelijkheden voor een geslaagd evenement. Bekijk nu ook onze bedrijfsfilm of onze menu suggesties!

Berg en Terblijt
Telefoon:043 604 1000
http://www.caverne.nl/

You may also like

Leave a Comment