La Stampa

by wicky
0 comment

La Stampa is een fullprof. allround feest- en showorkest. In de 15 jaar van hun bestaan is deze band uit Volendam (voorheen Stampvast) uitgegroeid tot een van de meest gevraagde show- en feestbands.

Het repertoire van La Stampa wordt steeds weer vernieuwd, want de kracht van La Stampa zijn de hits van nu, gecombineerd met de krakers uit het verleden en dit alles gestoken in diverse soorten van showkleding.

Natuurlijk bouwt La Stampa een feestavond op een gedegen manier op. 


Tijdens het binnenkomen van de gasten kan er bijvoorbeeld een perfect stuk instrumentale muziek geleverd, die prachtig aanwezig is, maar nooit stoort.

Vervolgens wordt het vocale werk ingezet, waarna (indien gewenst) 
een dans kan worden geopend met een foxtrot, quickstep, wals of iedere andere gewenste dans. Wilt u geen openingsdans? Ook geen Probleem !! La Stampa bouwt dan de avond gewoon simpelweg anders op.

Uit het dansgebeuren volgt vanzelf het feest en laat dat maar aan La Stampa over, want een betere feestband is er niet!!

La Stampa wisselt zonder moeite van foxtrot naar disco naar pop 
naar dance naar rock naar polonaise en weer terug.

Een opsomming maken van hun enorme repertoire heeft dan ook weinig zin, 
want er komt steeds nieuw nummers bij, en oude liedjes vallen langzaam af. 
M.a.w. La Stampa is altijd up to date, en daar zijn ze dan ook bijzonder trots op.

Of het nu een bruiloftsfeest is, een bedrijfsfeest of een openbaar optreden zoals een kermis of een evenement, La Stampa past zich moeiteloos aan en is dus op een professionele manier van alle markten thuis.

You may also like

Leave a Comment