Landgoed Groenhoven

by wicky
0 comment
Landgoed Groenhoven JohnJudith-093 1
Ja, graag! Op de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je geniet. Landgoed Groenhoven voorziet jullie dag geheel naar jullie wensen. De ceremonie kan plaatsvinden in de mooie trouwzaal of buiten in het feeërieke prieel. Rondom de villa ligt een prachtige tuin met hoge bomen die een intieme sfeer oproept. Wij leggen de rode loper uit en ‘s avonds wordt het landgoed romantisch verlicht met fakkels. De prachtige villa en de tuin scheppen een intieme sfeer. Exclusiviteit en gezelligheid op de mooiste dag van je leven!

Privé.

Jullie hebben de hele dag de beschikking over een suite zodat er de mogelijkheid is je tussentijds even op te frissen en voor te bereiden op het diner of de feestavond. Door de ligging van het landgoed kan jullie feest tot in de kleine uurtjes doorgaan!
Landgoed Groenhoven kenmerkt zicht door een ongedwongen stijl, maar met ongekende bijzonderheid en luxe.

Jullie bruiloft, jullie landgoed.

De gehele dag is Landgoed Groenhoven jullie locatie. Wij zorgen ervoor dat jullie je dag ongestoord kunnen beleven. Voor ons is aandacht, beleving en privacy een gegeven!

Culinaire.

Het culinaire team onder leiding van souschef Geroy Schotanus en Chefkok Anne Hamelink werkt uitsluitend met dagverse producten die vers betrokken worden bij kleine leveranciers uit de streek. Een groot diner of een ‘walking dinner’, Italiaans getint diner, buffet of BBQ. Wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling.

Verzorging.

Op Landgoed Groenhoven wordt alles vanaf het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgt. Wij begrijpen dat de details jullie dag compleet maken. De persoonlijke touche en aandacht zijn hierin de sleutel woorden.

Kinderen.

Graag verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen, mogelijkheden hierin zijn een springkussen een clown of een theater show die op de dag ingestudeerd wordt en op de dag zelf door de kinderen kan worden opgevoerd. Ook kan er gedacht worden aan het kijken van een filmpje en het doen van diverse handzame spelletjes. We creëren naar behoefte een ruimte waar de kinderen zich thuis voelen, ingericht met zitzakken speelgoed en versnaperingen. In de tuin bevindt zich een speeltuin en kan er een potje voetbal gespeeld worden op het gazon.

Mogelijkheden.

Het is mogelijk de cava voor de toast te Sabreren. Het is een leuk moment en levert ook een mooie foto op. Uiteraard zijn er allerlei andere leuke ideeën om jullie bruiloft nog mooier te maken. Hierbij kun je denken aan het aanvliegen van de ringen door roofvogels het loslaten van duiven en aankomen met een helikopter op één van de weilanden in de buurt van het Landgoed.

Dorpsstraat 6, 5314 AE Bruchem
Telefoon:0418 644 005
http://www.landgoedgroenhoven.nl/

You may also like

Leave a Comment