Noflik Easterein

by wicky
0 comment
bruidspaarDonnyHyke aangepast
Met deze vraag is waarschijnlijk ook jullie zoektocht begonnen naar alles wat met een perfecte huwelijksdag te maken heeft. Wel, bij Noflik Easterein proberen we in volledig samenspel met jullie een prachtige dag te organiseren!

Hoe gaat het in zijn werk?
Allereerst is het natuurlijk belangrijk om onze locatie te bekijken. Is dit de sfeer die jullie zoeken? Noflik Easterein is het oudste horecabedrijf van Friesland. In 1511 (dus al meer dan 500 jaar geleden) werd er al geschreven over de oude herberg. Wanneer de sfeer jullie aanstaat, gaan we in gesprek over hoe jullie deze dag voor jullie zien. Uiteraard komen wij met ideeen en tips. Dit resulteert in een volledig vrijblijvende offerte.
Voor elk budget zetten we een perfect feest in elkaar.

Wellicht nog leuk om te weten: in 2010 zijn wij uitgeroepen als mooiste en meest gastvrije trouwlocatie van Friesland.

Uiteraard is het mogelijk om op onze locatie daadwerkelijk het jawoord te geven. Dit kan bijvoorbeeld in de oude gelagkamer of in de romantische tuin.  Samen met onze medewerkers staat bovenaan de uitdaging om jullie en al jullie gasten een onvergetelijke dag te bezorgen!

We nodigen jullie graag uit om een keer bij ons langs te komen. We laten jullie dan, onder het genot van een drankje, ons bedrijf zien en vertellen alles over de vele mogelijkheden. Nieuwsgierig? Jullie zijn van harte welkom, in ieder geval heel veel plezier met alle voorbereidingen.

Sibadawei 2, 8734 HE Easterein
Telefoon:0515 331 290
http://www.cafebergsma.nl/

You may also like

Leave a Comment