PartyCentrum de Kroon

by wicky
0 comment
9992
Partycentrum de Kroon. Wij verzorgen partys, voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in amsterdam en omgeving. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Amsterdam.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Partycentrum de Kroon is een vertrouwd adres voor al uw partys. Ons bedrijf bestaat sinds 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van zaalverhuur.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in amsterdam en omgeving. Zo zijn wij onder andere werkzaam in amsterdam. Onze diensten bestaan uit partys in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in zaalverhuur. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Jan Rebelstraat 5, 1069 BZ Amsterdam
Tel. 06-24998016
www.dekroonpartycentrum.nl

You may also like

Leave a Comment