Partyrestaurant-hotel Huys ter Schelde

by wicky
0 comment
trouwen2
HUYS TER SCHELDE, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie op Walcheren en ver daarbuiten. Het sfeervolle partyrestaurant is verdeeld in diverse ruimten, welke capaciteit bieden aan gezelschappen van 10-500 personen. In het monumentale gedeelte is de sfeer van begin twintigste eeuw terug te vinden. De Theaterzaal is bijzonder van architectuur en geïntegreerd in zijn monumentale omgeving.

In HUYS TER SCHELDE wordt elke gebeurtenis tot in de puntjes verzorgd. De uitstekende keuken en service zorgen ervoor dat uw trouwfeest, receptie, personeelsfeest, kraamfeest, familiediner, kortom voor alles wat u te vieren heeft…….. een dag wordt om nooit te vergeten.

De organisatie van een feest heeft heel wat om handen en wij willen u hierbij graag helpen en adviseren. Mocht u informatie willen dan kunt u ons altijd even bellen, faxen of e-mailen voor het maken van een afspraak. Tijdens uw bezoek kunt u de sfeer proeven, de ruimten bekijken en kunnen we in goed overleg voor u een gerichte, vrijblijvende offerte opstellen.

Houdt u onze Facebookpagina in de gaten, daarop worden de laatste nieuwtjes en foto’s geplaatst!

Vlissingsestraat 38-40, 4371 RE Koudekerke
0118 553 003
http://www.huysterschelde.nl/

You may also like

Leave a Comment