Restaurant DE KNIP

by wicky
0 comment
avondzon.home
Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft? Restaurant De Knip is de locatie voor een stijlvolle huwelijksdag of feest. De Knip rustig gelegen aan de Vliet in Voorschoten, aan de rand van de Vlietlanden. De Knip is officieel benoemd tot ‘Huis der Gemeente’. In de zomer is het intiem buiten trouwen met uitzicht op het water en de Knipmolen, maar ook voor het bruidspaar dat in de winter trouwt is deze locatie een absolute aanrader. Klik op dagprogramma voor een voorbeeld.

De persoonlijke benadering, aankleding en ‘personal touch’ geven u dat onvergetelijke gevoel. De huwelijksceremonie uitbreiden met een receptie, diner of feest, het ligt allemaal binnen de mogelijkheden. We hebben volop ideeën en geven u graag vrijblijvend advies voor zowel intieme bruiloften als voor grotere huwelijken.

Uiteraard vraagt ieder type gelegenheid maatwerk, en verzoeken u dan ook om vrijblijvend langs te komen. U kunt dan de desbetreffende ruimtes bekijken en een programmavoorstel laten samen stellen.

U leest het. De opties zijn talrijk!

Kniplaan 22, 2251 AK Voorschoten
Telefoon:071 561 2573
http://www.restaurantdeknip.nl/

You may also like

Leave a Comment