Snowplanet

by wicky
0 comment
Home Website SnowPlanet
Proef op wintersport in eigen land! Vlakbij Haarlem, in recreatiegebied Spaarnwoude liggen de pistes van SnowPlanet. Dit ‘coole’ wintersportparadijs heeft twee indoorpistes en biedt zowel  voor  beginners als gevorderden voldoende mogelijkheden om u te vermaken. Proef de wintersport met 330 meter aan echte, knisperende sneeuw.Voorbereid op wintersport. Bij SnowPlanet kunt u recreatief skiën en snowboarden zodat u het wintersportgevoel weer kan proeven. Daarnaast biedt SnowPlanet een breed scala aan ski- en snowboardlessen. Alle  leraren  hebben minstens een Anwärter-opleiding. Zij staan klaar om u te begeleiden op de piste. Kinderen kunnen vanaf hun derde al terecht bij SnowPlanet. Door de lessen van  SnowPlanet kunt u straks  volop genieten van de pistes bij uw wintersportlocatie!

Na de sneeuwpret moeten de rode neuzen en koude oren worden opgewarmd. Dit kan één van de restaurants. Kies voor een winters steengrill- en kaasfondue-diner. Hier is een leuke  kinderhoek  waar de kinderen hun eigen gang kunnen gaan. Of waan u in een Zwitsers Chalet waar het hout knappert in de open haard in Restaurant The Lodge In de zomer combineert u  de zomer met de  winter, en kiest u voor een gezellige barbecue.

U kunt met uw gezelschap skiën en snowboarden, maar er zijn ook leuke actieve groepsactiviteiten mogelijk. Deze vinden zowel op de piste als in de keuken of in het recreatiegebied  Spaarnwoude plaats. Uiteraard zijn alle activiteiten te combineren met een uitstekende catering. SnowPlanet kan ruimte bieden voor groepen tot 2.000 personen. Kinderen kunnen ook  hun verjaardagsfeest bij SnowPlanet vieren.

Heuvelweg 68, Velsen-Zuid

You may also like

Leave a Comment