The Lodge

by wicky
0 comment
bruiloft 1 20131009 1192873904
Gelegen in een bosrijke omgeving tussen Breda en Tilburg vindt U feest en evenementenlocatie The Lodge. Een unieke locatie waar U kennismaakt met het Wilde Westen, het verre Oosten en de Afrikaanse jungle. Door deze verscheidenheid in thema’s is er voor iedereen een passend avontuur te vinden.

Voor een spannend themafeest, avontuurlijke teambuilding, familiedag of trouwlocatie voor uw huwelijksfeest bent U bij ons aan het goede adres.

Ook voor de zakelijke markt bied The Lodge ruime mogelijkheden, U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld vergaderingen ,klantendagen of productpresentaties.

Ons enthousiaste team maakt van ieder feest of evenement een unieke belevenis waarbij gastvrijheid centraal staat.Laat U inspireren door de verschillende mogelijkheden die op deze website

beschreven staan. Wij bieden diverse arrangementen voor gezelschappen van 10 tot 400 personen. Heeft U andere suggestiesen/of vragen, laat het ons weten, wij denken graag met U mee. Uiteraard bent U op afspraak van harte welkom voor een bezichtiging van onze locatie, de koffie staat klaar!

Alphensebaan 14 5126 PR Gilze
Telefoon: 0161 – 454 587
http://www.lodge.nl

You may also like

Leave a Comment