Time Of Your Life

by wicky
0 comment

Time Of Your Life Show is een totaal programma met themagerichte muzikale showblokken, waarmee de zangers Ekkerman & Bes en zangeres Marthy U in samenwerking met DJ Wicky, een muzikale reis aanbieden door de vervlogen jaren. Was de Rock’n’Roll tijd met Elvis of de Discotijd met o.a. The Bee Gees de tijd van Uw leven, of beleefde U de wildste avonden op bijvoorbeeld muziek van The Blues Brothers, The Pointer Sisters of ten tijde van Grease?

Deze show laat U deze tijden en nog veel meer opnieuw beleven. Als afsluiting belanden wij dan op eigen bodem, met feestmuziek van o.a. Frans Bauer, Corry Konings, wat après-ski en uiteraard polonaise. Dus………het dak kan er af !!

Bij de showblokken wordt bij elk showblok aangepaste kleding gedragen en wordt er in de showblokken zelfs meerdere malen van kleding gewisseld. Er wordt tijdens deze show gebruik gemaakt van unieke orkestbanden, die speciaal voor deze show zijn gemaakt. De showblokken duren per blok ongeveer 30 minuten.

Tussen de showblokken door zal DJ Wicky ervoor zorgen dat U niet stil hoeft te blijven zitten, zodat het hele programma zijn vaart en sfeer zal blijven behouden. De showblokken zijn eventueel ook afzonderlijk te boeken. Bij deze show zit standaard een decordoek, professioneel geluid tot ± 450 personen, licht en special effecten. Deze show kan op aanvraag eventueel ook worden uitgebreid met showdansers, een 24 m2 verlichte dansvloer en een grotere geluidsset voor grote locaties.

[print_gllr id=2193]

You may also like

Leave a Comment