Tsjerke

by wicky
0 comment
home42 600x430
Hartelijk welkom bij Tsjerke! De sprookjesachtige huwelijkslocatie in het pittoreske Friese eilanddorpje Terherne, omringd door de Friese Meren.
In ons kerkje trouw je in de kerk, maar niet voor de kerk, tenzij je, naast een burgerlijk huwelijk, ook kiest voor een kerkelijke plechtigheid. Onze kerk staat open voor iedereen, alle  mogelijkheden en alle gezindten. Na de plechtigheid kan de kerk of de even romantische tuin worden omgetoverd tot een receptie- of feestruimte.

Voor grotere partijen beschikken we over een  feestzaal op loopafstand van de kerk en, niet te vergeten, over een luxueuze honeymoonsuite en volledig ingerichte suites voor uw gasten, gelegen aan de historische schepenhaven.

Naast ons intieme kerkje, hebben wij werkelijk alles en op loopafstand in huis om van uw huwelijk een in alle opzichten romantische, maar vooral onvergetelijke dag te maken. Daarnaast werken  wij, als één van de weinige, met all in prijzen, zodat u later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Tsjerke, Buorren 46, 8493 LG Terherne
http://www.trouwenindefriesemeren.nl

You may also like

Leave a Comment