Zalencentrum Het Anker

by wicky
0 comment
Anneleen en Wim 31-5-13
De reserveringen voor bruiloften komen al weer aardig op gang en dat is niet zo vreemd want bij Zalencentrum Het Anker, gelegen in het centrum van Wierden met ruim voldoende parkeergelegenheid, vind je verschillende sfeervolle en gezellige zalen, voorzien van airconditioning. Elke zaal heeft z’n eigen capaciteit en karakter en dat maakt Zalencentrum Het Anker bij uitstek geschikt als locatie om je trouwfeest te houden.

Een sfeervol diner of warm en koud buffet in ons restaurant “De Waterlelie” of een gezellige barbecue op ons terras, (zie onze menukaart) het wordt met liefde door onze koks bereid. Daarna natuurlijk een fantastisch avondfeest in één van onze prachtige zalen. Of je nu 50 of 350 gasten gaat uitnodigen, het past en kan allemaal.

Stelregel bij elke bruiloft is dat het bruidspaar de toon zet. Het is jullie dag en wij willen graag meewerken aan de invulling die jullie voor ogen hebben. De verzorging van de gasten wordt tot in de kleinste details opgepakt door onze medewerkers. Het Anker heeft alle moderne voorzieningen in huis om een uniek feest te organiseren. Denk maar aan twee super grote LCD-schermen waarop je je trouwfoto’s of film kunt projecteren, een professioneel podium voor band of DJ, uitgekiende LED-verlichting waarmee je de sfeer in de zaal kunt aanpassen, draadloze microfoons, gratis WIFI voor je gasten, enz.

Als we aan het einde van het feest koffie uitserveren blijft de bar natuurlijk open voor de “echte liefhebbers.”  Wij willen het de gasten tenslotte ècht naar de zin maken!

Nieuwsgierig geworden? Maak maar eens een afspraak om te informeren naar de mogelijkheden die Het Anker te bieden heeft. Wij denken graag met jullie mee.

>Wilhelminastraat 28, 7642 CS Wierden
Telefoon:0546 571 754
http://www.zalencentrumhetanker.nl/

You may also like

Leave a Comment